How to lose friends and alienate people*

Idag är en sådan där dag när jag känner att jag skulle vilja gå ut och gå, lapa sol och vara produktiv. Men det gör jag inte. Istället råkar jag sparka världens sötaste hund i huvudet med min fotknöl så det låter "DOMP". Han började darra och var jätterädd för han förstod inte vad han gjort för fel. Han låg ju bara där och var fantastisk.

Mitt hjärta blöder.




Vänner igen. Hoppas jag.
Man vet ju aldrig när han liksom vägrar säga hur han mår.












_______________________________________________________________________________________________

* Bra film med Simon Pegg. Men tyckte även att det passade bra som rubrik med tanke på den nyss nämnda händelsen. Kan även ses som ett subtilt dagens tips.

Söta fisar och sura barntröjor

chillin wid mah frienzd.




Ett urval av ämnen jag, Anna och Dape gått igenom under kvällen:

- En aligator som inserteras i en barnakropp. Lite som ormskinnsbrallor, fast om the tables var turned.
- Fisar
- MAPE (när MALÄ och DAPE gör något crazy tillsammans)



..Det verkar som rätt lite nu, men vi har faktiskt snackat nonstop i typ 3 timmar. Men den där aligatorgrejen tog rätt lång tid för Anna och Dape att förstå. Tur att de är snygga i alla fall. Eller ja, Anna då.

DAGENS TIPS! Tomorrow, when the war began DAGENS TIPS!

Spontansåg just en film såhär på kvällskvisten, och den var AWESOME! Läste boken när jag var typ 10 men kom inte ihåg nåt, så tänkte att what the hell och.. ja.. Jag laddade ju inte ner den. Sånt är ju olagligt. Fick en privat visning av Gud. Typ.

Upptäckte sen att detta verk bara har 6,3 på IMDB, och det tål väl att tilläggas att jag hade 0 förväntningar, men jag tyckte i alla fall att den var jäkla spännande! Dessutom är det en scen med sjukt bra dialoger. Och huvudpersonen rockar. Nåja.


Sevärd rulle.



Kan tillägga att resultatet av mitt expriment tyvärr/tursamt nog (beroende på hur man ser det) resulterade i noll förändring av mängd tarmgas som släppts ut ur min ända de senaste timmarna. Rapade däremot en hel del i början, men det kan ju ha något att göra med den mentala vetskapen om att jag egentligen borde ha luft i magen.

Mrs Bean

Hej bloggen!
Om 30 minuter drar jag till jobbet. Det betyder att jag har 30 minuter på mig att fixa något som liknar en middag.


"Middag?!" säger ni då, "Men Maria, klockan är ju inte ens 16!"
"Näe" säger jag då, "Men jag jobbar från 17-21 och måste ta bussen så tuff skit, liksom."

Vad ska jag då äta till middag? JO - EN BURK VITA BÖNOR!
Denna totalt genialiska idé kom jag att tänka på förra veckan då jag inhandlade diverse födoämnen för övriga familjen, vilket resulterade i en burk vita bönor från Euroshopper för typ 6,90 riksdaler eller vad nu en burk av någonting från Euroshopper kan kosta.


"MEN MARIA!" säger ni då, "Att värma en burk vita bönor kan väl knappast räknas som en fullvärdig middag?!"
"Nähä?" säger jag då, "Men en burk vita bönor innehåller faktiskt 81x4,2 kcal, och det är ju typ inte jättelite med tanke på att jag aldrig rör på mig. Måhända är det bara 4g protein per 100g, vilket i och för sig är lite, men det innehåller ju liksom bönor och bönor ska i teorin vara en proteinkälla. Så ha!! Dessutom tänkte jag inte ens värma burken."

"Skärp dig för fan, Maria" svarar ni surt. "Det här är ju nästan som Kissies barnmats-dietfasoner. En burk vita bönor är en väldigt oengagerad middag som en intelligent 19åring som du egentligen borde laga någon riktig mat, typ chili con carne, av."
"LALALALALALALAL" säger jag då. Där fick ni, liksom.




Kalla vita bönor i tomatsås-på-burk a la Kissie. Eller vänta nu. A la Maria.
Svårt att veta med en sån saftig pose.



Dessutom är ju detta ett högst vetenskapligt inlägg. Kommer denna burk få mig att fisa värre än <insert person here> ?! Det sägs ju att bönor får en att pass a lot of gas, liksom. Men stämmer det verkligen?
Det vetenskapligt bevisade svaret kommer inom kort.

Att inte våga ta steget är att tillbringa livet på ett ben. Eller hur var det nu?

I natt, kära vänner och läsare, har jag sovit 15 timmar!! (klappklappwOOOHHvisselklapp)

..Bara för att sedan vakna och upptäcka att fler av mina favoritfamiljer tackat nej till mitt underbara erbjudande att bo hos dem över sommaren.
Oh, did i forget to tell you? Jag flyttar till BEEP*. Snart. Fuck lifeeaaH, liksom!



________________________________________________________________________________________________
* UK, USA, NZ / AU.

morgonblogg har stock i mugg

godmorgon bloggen!

jag började skriva på detta inlägg (typ rubriken) för några timmar sedan då jag fortfarande satt hemma i min fimpstinkade studentetta inlindad i en filt och slurpade te. men jag kände mig alldeles för förfärlig (och försenad) för att hinna skriva något mer.
det gick bajsdåligt att somna igårkväll, även fast jag grundat ordentligt med fotbad, rödvin och film. slutade med att jag tyckte det var en bra idé att öppna fönstret och stänga av elementet för att nå en mer behagligt sval sovtemperatur, vilket jag ångrade något fatalt när jag vaknade imorse. rena rama istiden inomhus.

anyway.
för några dagar sedan var det fredag, och såklart var jag (precis som alla andra) ute och festade. började med ett stressigt äventyr i årsta, där L hade råkat ut för en mindre angenäm överraskning i tvättstugan. vi grundade kvällen med att halsa vin för att få bort ångesten, samt äta pizza på tvärbanan.
väl på någon krog kände jag mig alldeles för nykter och kände att det var en bra idé att försöka dricka så mycket öl som möjligt under så kort tid som möjligt. vi träffade en kenza-lookalike i toalettkön och jag blev även överumplad av några dudes som tydligen kände igen mig från uppcon(????). fick reda på att de tidigare slagit sten-sax-påse med varandra om vem av dem som skulle få ragga på min tjejkompis. fina killar.
hur kvällen slutar tänker jag hålla hemligt för er bloggläsare, men jag kan ju säga att jag ändå kände mig rätt nöjd när jag tog min walk of shame morgonen efter. länge leve singellivet!

back to work, hejdå bloggen!


stora stygga björnen

hej alla cpn!
jag sitter på jobbet och längtar till om en timme ungefär, för det är fredag, och då kan man gå hem lite innan man egentligen borde gå. ungefär en halvtimme innan tror jag. jag brukar gå 5 minuter efter min handledare går, för då kanske han tror att jag sitter kvar och är flitig men egentligen så är jag bara sneaky lazy!
idag är det ingen vanlig fredag. idag är det även löne-helg! och ni vet ju alla vad det betyder... =)
och eftersom jag är nybliven singel så hoppas jag även (kanske) på lite action (ifyouknowwhatimeanhehe).
ps.
jag lovar även att bjuda vinnaren av våran första bloggtävling på en oförglömlig kväll! så glöm inte att delta! tävligen finner ni i inlägget under detta.
ds.
sssssssss.

Slutsatsleken


För den observanta/e så kan dessa två bilder berätta otroligt mycket om min, MRIAs, dag. Och inte bara det, utan till och med mer djupgående egenskaper som jag som person besitter!

Här är de korrekta slutsatserna, och om någon kan förklara exakt hur alla dessa slutsatser kan dras så får den personen en gåva inom en snar framtid (EJ EN LÖGN!!):

Maria har lågt blodsocker

Maria är högerhänt

Maria har varit på stan med Anna idag

Maria hade en trevlig torsdagskväll



Alternativa slutsatser som är halvkorrekta:

Maria gör saker som egentligen är Anna-saker
Maria är totally dateable. Någon som vill bjuda på kaffe?

Detta är ingen svår uppgift, people. Är nog egentligen mest en först till kvarn-grej. Väntar med spänning på vem som vinner belöningen.

jag jonglerar jobb. jävligt jobbigt? ja.

Saker jag borde göra idag:


- Städa mitt rum
- Träna
- Duscha
- Vara utomhus i det fina vädret
- Städa hos kaninen
- Handla
- Äta frukost
- Jobba
- Ta på mig kläder



Saker jag vill göra idag:







(....)






Ställde klockan imorse för att ha en supereffektiv dag. Löjligt.

(de många parentesernas inlägg)

Här sitter jag med en tom kartong lyxknäckebröd



Godafton kära läsare och medmänniskor! Jag har nyheter a la grande! (<--obs! låtsasfranska)
Det ter sig nämligen att undertecknad ska resa till STORSTADEN inom ett par veckor för att hälsa på bloggens andra hälft. Det kommer att bli awesome, underbart och fantastiskt. Med mig har jag ett (<--obs!) cp som kallas DAPE.


Grejen är att jag inte riktigt vet hur jag ska pitcha det här för mamma. Jag är nämligen typ nästan pank och är skyldig henne en hel del cash. Detta gnager i min snart 20åriga själ eftersom att jag VET att detta är grymt oansvarigt, slösigt och onödigt (om man bortser från underverken det kommer att göra för min själ).
Detta är ett av de många gångerna som jag önskar att jag varit lycklig under majoriteten av mitt liv so far, för då hade jag kunnat dra någon slags "men jag måste unna mig, jag är så ledsen!"-argumentation. Men nu faller den geniala undanflykten eftersom att empati försvinner för kroniskt deppiga personer :(
(ska kanske understryka att det inte är ett dugg synd om mig. min deppighet har gjort mig till en awesome människa. deppiga människor är överlag bättre personer än lyckliga människor.)

Nåja, tillbaka till ämnet. För att blidka min mors vrede så ska jag (imorgon) städa mitt rum, klippa klorna på min lilla misskötta kanin, kasta bort hans bajs, handla och.. typ städa köket. Eller något. Så att hon bländas av mitt engagemang och ansvarsfulla agerande och glömmer bort att jag är tillfälligt handikappad ekonomiskt.

Hemskt mycket hej bloggen!

Hej bloggen!
Det är jag som är uul-et i Muulria. Den ännu okända mörka kraften som kommer dra ner er läsare i djupa "thefuckidontcare"-känslor och kanske ännu djupare förakt mot fenomenet "Stockholm" och dess mångfaldiga invånare. Jag älskar nämligen att bo i Stockholm, och det är inget jag tänker mygla med.
Men ja.
Jag tänker göra en Mria och starta med en såndär bloggish lista.

Jag har insett att min senaste kyss… var ett stort misstag

Jag lyssnar på… ledsen musik och försöker att inte bli sentimental

Du mår bäst när du… äter god mat och dricker gott vin med fina vänner, och inte har major life drama.

Stockholms bästa stadsdel är… södermalm, helt klart. dock kommer jag nog mest känna ångest över att vistas där inom närmsta framtid.

Jag pratar… Ja, fröken.

Jag älskar/tycker om… de små fina sakerna i livet. Ett glas vin på kvällen, en solig dag, en bra låt, när någon säger något snällt.

Min bästa vän(ner) är… världens bästa!

Min första riktiga kyss… minns jag ärligt talat inte? det var nog med en kanin ute i ladan eller nåt. :s

Jag avskyr när folk frågar… privata saker som jag inte vill prata om. eller dattafrågor som jag borde kunna svara på men inte kan. då känner jag mig dum i huvudet =(

Kärlek är… just nu, väldigt jobbigt =( men när det går bra så är det wonderful!

Någonstans, tänker någon… att muulria vore ett bra bloggnamn... men HA! vi har redan tagit det suckersssss =)

Jag kommer alltid att vara… lite "speciell"

Jag är hemligt förälskad i… många =( får kändiscrushes hela tiden. heter det crush? krossa? fast det går ofta över rätt fort...

Min mobiltelefon är… jättefin och shiny, gjord av glas, metall och rymdteknologi. äppeltelefon fyra <3

När jag vaknar på morgonen… känner jag medens att dagen är förstörd.

Innan jag går och lägger mig… gottar jag mig över hur bra jag har det som inte har vaknat än

Just nu tänker jag på… att livet faktiskt kan bli bättre ibland!

Bebisar är… superduperläskiga.

Homosexuella är… homosensuella.....

Blondinbella är… inte lika underhållande som kissie

Ikväll ska jag… säga hejdå till finaste lottski som varit hos mig i helgen och städat till min misär =(
I morgon kommer jag… vara ledig. kanske bakfull? vem vet!

Jag vill verkligen… att allting ska lösa sig. och att det ska bli vår!

 

 

hejdå internet nu ska jag jobba!!

 


Oskyldig iakttagelse

Varför säger folk "ett homo"? Förutsatt att homosexuella också är människor borde det väl vara "en"?

Skulle ju bli jävligt bitter om någon refererande till mig som "ett tjej", eller "ett.."
Ok slut idéer där. Men ni fattar.




____________________________________________________________________________________________
Oskyldig iakttagelse nr 2 (uppdatering): Det samma gäller ju för tusan "ett cp"! Hur onda är vi egentligen?

Intervju med Anna Björk den fantastiska aka det mest meningslösa inlägget någonsin

MARIA: Räkna upp tre saker du hatar
Anna svarar:
Mensvärk. För att jag har det nu och det är fruktansvärt. Jag vaknade kl 6 imorse och trodde att det var dags att dö. Kul enssss.
När man fryser och svettas samtidigt, så att man är kall och blöt på en gång.
När människor skriver XD eller XP. De smileysarna kan brinna i eld.
MARIA: Varför är jag så bra?
Anna svarar:
Varför är du så bra?
MARIA: :<
Anna svarar:
:>
En dåligt-skådespeleri-bild, precis som de (tänkte skriva riktiga här, but hey wait)
reportrarna i Cosmo har.


Jag ledsnade på att leka reporter, så nu får ni se några av bilderna vi tog för det här inlägget istället.
over and out, så att säga.

Fettot och jag, vi brukar sova i samma säng

Jag har tidigare tillsammans med vänner insett att det bor en väldigt tjock människa inuti mig. Ibland kommer hon fram och tror att magsäcken är större än vad den är, vilket resulterar i oändligt nommande och kraftiga magsmärtor efteråt.

Hur jag än försöker så kan jag liksom inte sluta äta för mycket. Hela tiden. Minst en gång per dag. Vad lär vi oss av detta?

Jo - dåligt samvete är helt meningslöst då det uppenbarligen ändå är en egenskap ingraverad i min själ. Bäst att acceptera och gå till ica igen, liksom.


Jag och den nya kärleken i mitt liv.
(Oskyldig observation: Mitt hår är REDAN flottigt! Jag tvättade det liksom IGÅR!
Vad är problemet? Det är ju inte som att jag duschar för ofta, direkt.)

The tale of nagelknipsaren

Inleder dagens inlägg med min facebookstatus, så ni vet bakgruden till situationen jag befinner mig i:
har precis duschat efter min drygaste löparrunda någonsin. Tappade lusten helt efter typ 1 km, och det var halt och uppförs och jävligt. Kan inte ens med värdighet säga att jag sprang när jag snittade 8km/h. Eh.


Sorgligt? Oh yes. Solen sken och fåglarna kvittrade men jag var ändå inte lycklig. Nu har jag tvättat håret, snippan och övriga kroppen och upptäckt följande saker:


- Har ni liksom jag halvdöda och äckligt fnasiga fötter? Tycker ni liksom jag att det är grymt drygt med fotfilar, för det händer ju liksom ingenting, och det som inte ger mirakel är inte värt tiden? Gör då inte som jag och klipp bort huden med nagelknipsare. Det kommer lätt med lite för mycket och nu ser mina fötter om möjligt ännu tokigare ut.

- Nagelknipsare är bra till ALLT! Typ. Eller alltså, de kan ta bort precis allt. Efter att jag upptäckt hur effektiva hudborttagare de var så testade jag även att klippa bort diverse hårstrån från olika delar av kroppen. Det gick hur bra som helst! Nästa gång min lugg behöver kortas så ska jag göra det med en nagelknipsare. (Jävligt retro, ville jag säga där, utan att veta riktigt varför.)


Nu lyssnar jag på arga killar som skriker till ljudet av snabba trummor och har blivit lite nöjdare med tillvaron igen. Käkar apelsin och torkar av mig på brallorna. Finns liksom inget bättre efter dusch och (även om det inte blev så i det här fallet) springrunda.


Jag och mina apelsiner. Upptäckte i efterhand att det ser ut som att min
boobie sticker fram, men det är alltså en rand på tröjan. Inte så party.

The bucket list

inleder med att säga att det här kommer att bli awesome, samt en lista stulen från Egoina och de andra riktiga bloggarna:

Jag har insett att min senaste kyss… var med ett homo. EXOTISHH!

Jag lyssnar på… en person i taget. Oftast den som skriker högst.

Du mår bäst när du… äter jävligt mycket pizza, men innan man börjat få ont i magen.

Stockholms bästa stadsdel är… icke existerande. Fjollträsk suger.

Jag pratar… mycket och gärna.

Jag älskar/tycker om… söta och gulliga saker/personer som är så fina att man liksom vill döda dem.

Min bästa vän(ner) är… smarta och tycker om att snacka skit om de som är dummare.

Min första riktiga kyss… var väl mer som en puss, utan att någon vågade puta med läpparna.

Jag avskyr när folk frågar… saker jag inte vill svara på.

Kärlek är… en hejare på att skapa ältande.

Någonstans, tänker någon… på om man skulle ta och prova bajssex.

Jag kommer alltid att vara… tjej.

Jag är hemligt förälskad i… massor av personer. Men det är inte så hemligt, jag är en kärleksfull person.

Sist jag grät var… inge kul.

Min mobiltelefon är… så high tech att jag får fjärilar i magen.

När jag vaknar på morgonen… har jag torkat dreggel i hela ansiktet.

Innan jag går och lägger mig… fantiserar jag om hur livet hade kunnat vara.

Just nu tänker jag på… att mitt hår är helt SJUKT flottigt. och att jag har tusen begynnande finnar i fejset. Helt perfekt med tanke på att det är lan i helgen!

Bebisar är… jätteläskiga och söta på samma gång. nu fick jag ångest.

Homosexuella är… jävligt gay.

Blondinbella är… mufare. ... (....)

Ikväll ska jag… TA LVL 40 I SHAIYA!!!!11 jävlar anamma
I morgon kommer jag… duscha. kanske.

Jag vill verkligen… kunna teleportera mig.

 

 

 

over and out, osvosvosvosv.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0