Instruktion till Er som kommenterade förra inlägget och inte lyckats ännu

Här sitter jag och låtsas att jag är bra med Miss Fortune. Det är jag inte. Egentligen är jag inte alls bra i LoL, därför är de små överraskningarna när jag gör bra games väldigt uppfyllande för mig. Nu är jag snart lvl 21 och det är hög tid att köpa runor. För er som ville veta.


Annars har jag lite tips och trix för er som vill testa att suga av sig själva. Detta har jag lärt mig från Misha Collins (Castiel, supernatural), och är alltså totally approved. Böj er inte fram och försök mumsa i er dasen. Det känns extremt svårt. Lägg er istället på rygg och dra benen över huvudet. Detta kräver ingen större vighet, och framkallar bara lite ryggont. Jag ska försöka förklara:
Som ni vet är jag av det kvinnliga könet och vet därför inte exakt vad jag talar om. MEN jag KAN utföra denna manöver bortsett från själva avsugningsdelen och tycker därför att min teori förblir intakt. Om Ni inte lyckas måste jag därför tyvärr berätta för Er kuk är för liten.

"idag var jag så ensam att jag försökte suga min egen kuk... det gick inte"

Sitter på skolan och BYGGER DATTA. Jätteballt. och jättekallt. i grupprummet alltså.
lovisa pratar högt för sig själv när hon CSSar, ganska charmigt. :D

någon gång ska jag pimpa bloggen så att den blir fin. någon som har några invändningar på utséende? rosa? comic sans? lensflares överallt? sexiga bilder på mig och maria? söta djur? döda djur? inga djur?

sen har jag alltid funderat över det här med att suga sin egen kuk. är det verkligen något som alla killar testar? jag skulle lätt testa om jag hade en snopp iallafall. det känns lite lönlöst att försöka slicka sig själv. dels känner jag inte direkt att jag har något behov av det, och dels så känns det relativt fysiskt omöjligt. men en snopp sticker ju liksom upp en bit och är lite mer tillgänglig...

så min fråga till världen är om har någon lycksts med denna konst, och hur känner man sig när man sitter där med halvknäckt rygg och sin egen säd i munnen?

gfdgdf
expert på datta

en liten biologisk bomb

ja alltså. jag är hemma nu. så ni vet.
det känns ungefär 7/10 på en misslyckandeskala.


Däremot kan jag ju dela med mig av en ganska rolig grej som hände när jag försökte ta mig genom säkerhetskontrollen på Heathrow! Hade tydligen glömt en vattenflaska i handbagaget. Istället för att hitta den och slänga bort den så ska de liksom plocka upp och kika noga på precis ALLT man har i väskan. Fuck, tänkte jag, i tron att jag hade mina smutsiga trosor och övrig tvätt i väskan.


..Det hade jag inte. Men jag hade en okokad menskopp. Hehehe... (lyckades dock ta ut den själv och gömma den i behållaren utan att snubben märkte nåt. så han slapp ta i den, liksom. en brud däremot såg vad jag gjorde och höll på att skratta på sig)

ÖNSKAT INLÄGG! Med hög risk att bli äcklad. Tror jag. Har liksom inte den spärren.

"Jag tycker att du skriva ett inlägg om fler saker som alla tänker på men inte vågar erkänna. Som att döda små söta djur.

Du har säkert en bra lista på saker!"
löd en (den enda) kommentaren när jag frågade vad ni vill att jag ska skriva om. Fan vad ni suger. förutom Lauri då. Följ hans exempel.


NÅJA! En lista på saker är väl en liten överdrift, men här om dagen/i natt berättade jag faktiskt något för en vän som jag nog inte sagt till någon förut! Eftersom att jag inte är ett fan av hemlisar (förutom att få höra dem) så kan jag ju lika gärna dela med mig till resten av världen också. Detta, som mycket annat av mina fysiska upptäcksresor, gäller alltså bara personer av det kvinnliga könet. Då kör vi.



BAKGRUND:
Du går på stan. Själv eller med friendzz, doesnt really matter. Hur som helst går du in på en klädbutik (i mitt fall sker detta 80% av gångerna på Cubus, av någon anledning), och PLAFFS, säger det bara, så har du en tjock gröt av fittslem i trosorna. Inte den trevliga, tunna, kärleksfulla vattensaften alltså utan verkligen en äcklig jävla snorliknande gröt som luktar jävel. Jag VET att detta inte bara händer mig, eftersom att jag självklart redan delat med mig till x antal av mina kompisar, och fått höra att detta minsann också händer dem.


I slutändan står du alltså där i provhytten, svettig och svullen och stinker fitta. Otrevligt. När man dessutom måste ta av sig byxorna och råkar nudda skiten så geggar det fast i stubben/könshåret (alla ni som alltid är nyrakade har inget liv) och allt i hela världen börjar klia. Svettiga armhår, geggiga könshår. Fml.



Något som däremot är VÄLDIGT roligt med detta är att klia! Det blir liksom bara skönare ju äckligare det är down there, och när fittslemmet är som gröt kan man leka traktor och liksom bana vägar i geggan. Här kommer alltså det jag aldrig har sagt till någon förut.


HEMLIGHETEN:
Så. Där står jag. Illaluktande och med gegg under naglarna. What to do?(Det här känns väldigt våtmarker (som är en fantastisk bok, läs den!), och jag har nog en vilja innerst inne av att vara fräsch och söt och nyduschad osv så detta är faktiskt lite pinsamt, så ni måste beundra mig för mitt mod av att jag delar med mig av detta.)
Kletar av gröten på väggen/spegeln/skynket. Ibland som ett tjockt sträck, ibland som en glad liten smiley.
Nu vet ni.



Grejen är att jag är helt övertygad om att jag inte är den enda som gör detta. Verkligen inte. Jag är fakiskt typ 120% säker på att det finns alla typer av fittslem i provhytter, så ni som inte gör det kan ju lika gärna börja.

OJ. oj. oj... oj.

Igår var jag nära att dö! Eller nej, men jag var nära att däcka ensam någonstans i Londons mörker. Eh. Det var INTE riktigt meningen att bli så full. Att jag tog mig hem är ett mirakel! ALLT var några bögkillars förtjänst. Och ett par på bussen. Och några randoms på gatan.


Kvällens händelser i listform:
- Hinner inte äta middag
- Möter upp Julia och Monica vid tower bridge.
- Går till en tysk pub, käkar strips och dricker öl.
- Dricker en till öl.
- Blir raggad på av en kille som såg ut som Justin Long.
- Justing Long måste hem, blir lite putt
- Dricker två öl, och tre shots
- Blir erbjuden att sitta ner med ett födelsedagsfirande gäng. Visar sig att ingen riktigt känner varandra.
- Bjuder alla på snus. Får shots.
- Snackar med en skitsnygg dude. Till och med nu efteråt när jag ser bilderna håller jag med mig själv.
- Födelsedagspojken slår vad om att jag inte kan halsa en 2 pints-öl.
- Det kan jag.
- DET BÄÄÄÄLLLÄÄR UUUUURR
- Blir hyllad som en gud!
- Blir utburen ur baren av födelsedagspojken
- ALLA SKA TILL KLUBBEN!
- Kan inte riktigt gå
- Födelsedagspojken bangar, men det gör inget för supersnygga killen följer med


...
Efter detta är det ganska dimmigt. MEN jag tog mig hem. OCH tappade inte bort något. Yay me!


Bakiskaffe. Eller egentligen fyllekaffe. Är fortfarande lite på lyset! teehe

ITS FRIIDAY FRIIDAYY GOTTA GET DOWN ON FRIDAAY!


what to do with all this awesomeness

tjena lööxxxcrer.dsggds. Jag vill blogga men har typ ingenting att blogga om. Börjar bli orolig eftersom att jag hittat vissa tråkighetstendenser hos mig själv. Jag har inte ens några kroppsliga defekter att prata om! Eller jo, mitt snippslem var lite som snor the other day. Men inte nu längre, och jag har inga häftiga teorier om varför. Kroppens mirakel, liksom.


Så nu sitter jag och har ont i rumpisen (för att golvet är hårt) och har ätit kalla baconskivor på kalla toasts. Det var mer awesome än det låter. Min lösning på detta är att NI LÄSARE FÅR ÖNSKA ETT INLÄGG. Om precis vad som helst. Och det gör man alltså genom att kommentera detta inlägg. Om ingen kommenterar nu blir det jävligt pinsamt, plus att det skulle innebära att ni suger. Såattehh.. bäst att göra det, liksom.



Fantasilös.

This is England

Hej alla stenflickor och pojkblommor! Jag är lite naken!




Och neej, jag har INTE duschat! Jag har HANDLAT! Den ni. Handlat. Himlen kräktes verkligen katter och hundar! Inte riktigt som att stå i en dusch. Mer som att stå under en hink. som häller och häller och häller.


Bildbevis:


Min första anhalt.





Är i vanliga fall i samma nyans som spetsdelen.
Lät dessutom sådär charmigt "sploff, sploff" när jag gick :D





Vred ur brallorna.

qwertyuiopå

Det är så typiskt. Igår var det så fantastiskt väder att det ryckte upp mig ur min League of Legendsdvala, och allt jag ville göra var att sola. Meneehh, så hade jag skitvarma kläder. Såatteehhh...
IDAG skulle vara en bättre dag. Men nu är vädret avföring. Meningslöst jävla fittbajs. Hatar dig forever, väder.


OCH FÖRRESTEN. Det ni kids skrev i kommentarerna var ju verkligen sant.
Luul, fixa bloggen. Nu. Du super ju ändå bara, klart du har tid!



Btw så har jag fortfarande inte fått svar, så det lutar tyvärr åt flyg hem på lördag. fml.

the boulevard is not that bad

röv
vaere för jävla fel på blogg.se(eller min photo booth) som nte vill ladda upp mina bilder????
whatever så är jag hemma nu, efter fin vinkäväll med lovisa ocjh emelie, och sen dartklubben, och sen anchor där jag råkade hamna på någon slags "efterfest" med bandet. vi köade iaf till spy bar typ 30 min innan vi gav upp och gick till max och käkade flott istället. much bettros.
det här är en gammal fyllebild på mig, menj ag ser ungefär likadan ut.
allt är fint. de citerade så fint "IT'S ALL HAPPENING" vad än vi gjorde. precis som i filmen. jag känner mig som penny lane.
nu sitter jag här och grinar 05.43 till elton john och har aldrig kännt mig lika gemytlig. och nu går solen upp. hold me closer tiny danceeeeeer

Hur var nu det här med the less fortunate?

Hej. Jag hade tänkt lägga upp massa fina bilder från idag, för idag har jag och Ingrid gjort massa fina grejer. Men då kom jag över det här istället.

"Jag vill ju vi ska lägga ett tak för hur mycket man kan få ut i ersättning ur a-kassan och ur arbetsförmedlingen och sen höjer vi inte de taken på några år. Utan med de resurser som blir över väljer vi att lyfta de som har det allra sämst, som hamnar mellan systemen." tycker riksmongot Federley (C). Och att vi tar för väl om hand om de som har det riktigt bra. Vem tycker då Federley har det riktigt bra? Jo - sjuka och arbetslösa.


Jag borde egentligent typ finna någon sorts underhållning i hans efterblivenhet, men killen är ju för jävla sämst för att vara sant. Vem menar han borde få bidragspengar istället? Vilka förutom sjuka och arbetslösa hamnar utanför systemen? De välbetalda uteliggarna med tillsvidareanställning? För det kan ju omöjligt vara de svårt sjuka som blir utförsäkrade. De är ju inte utanför systemen. Eller jo, men de förtjänar liksom inte att vara i systemen. Tydligen.
Jävla tard.



Fattar inte.

här sitter jag och förblöder

Hej bloggen.
Idag är det min favoritdag! Eller iallafall en av dem.... den 25:e!!! Det vill säga no more makaroner & ketchup till lunch. Istället blir det guld och gröna skogar!!!
Jag passade på att storhandla lite smått och gott på konsum på vägen hem idag. Bland annat en flaska teriyakisås i glasflaska. Som ni alla förmodligen vet så brukar dessa flaskor ha något slags folie-plast runt korken som i princip är omöjligt att få fort utan hjälp av diverse vasst tillhygge. Inte ont anande tog jag stora köttkniven och gav mig an flaskan medans nudlarna fräste i stekpannan. SCHWUPP säger det och jag har sabrerat flaskan??? I bara farten så råkar jag dessutom slicea upp halva handen, och köket täcks av teriyakisås och blod.
Kul liv liksom. Såsen var inte ens god.
Och nu sitter jag här och försöker att inte förblöda med mitt hemmagjroda bandage av toapapper pch hårsnoddar.
Tack maria för att du tog mitt sista plåster när du var här! Jag vet att jag sa att det var ok då, men det var det inte!
Nu ska jag dricka upp min cheap thrill, klä på mig och dra ut på vinäventyr!

kommentarer 2.0

Hur svarar man på kommentarer?
Jag tänkte att jag svarar såhär. Med ett inlägg liksom, så att alla förstår.


Luri: Ja.
Anna: Ja. (kolla kommentarerna för närmare beskrivning)
Lotta: Ja. MEN JAG VET INTE HUR?!! Förstorade bilden till ett monster men den blev ändå asliten när jag laddade upp den. Och jag kan som inte dra i hörnen sådär som man gör, du vet.

Ni vet det där med kommentarer?

ello ladies and gentlemen. här är jag. oooch ni, ni vet, kommentarfunktionen. den är ensam och ledsen och outnyttjad. lite som en ful, desperat fjortispojke. plz use him.

oh, btw, inte såhär:
för jag förstår inte då.

LOST presenteras av hitta.se

I'M BACK! OCH VET NI?! IDAG GICK JAG VILSE FÖR FÖRSTA GÅNGEN SEDAN JAG KOM HIT!
Trodde nämligen att jag knallade iväg samma väg som jag promenerad en gång tidigare med Ingrid (fast då i mörker), meneeh.. Det gjorde jag ju inte alls, det. Upptäckte detta efter ca 30 minuters powerwalk, för jag lyssnade på GAGA och man blir ju cp om man inte går i takt med musiken, så jag var ju så illa tvungen. Så den totala stundena av vilsenhet varade i ca 60 minuter. Det var spännande, men jag tappade inte humöret för det var en kille som sa till mig att han skulle bryta nacken av en härmtrast och tvinga ett affärsbiträde att käka sten om jag gjorde det.* Så bäst att låta bli, liksom.

Under tiden jag inte var vilse gjorde jag detta:
- Testade en skitsnygg baddräkt på H&M, som jag var skitful i.
- :(
- Kikade runt inne på Harrods. Snyggt varuhus, liksom. Himla propert.
- Vände på klacken och gick till Battersea Park.
- Låg i solen och såg skitsmal ut.
- Gick runt parken, fast inte hela.


..Sedan gick jag vilse. Och sedan hittade jag hem. Där har ni dagens äventyr liksom.



Solade mjuka magen och ser ut att ha gigantiska boobs<3
..OCH EN PENIS! :O






* pluspoäng till den som kan gissa vem. Och vem fan döper en fågel till härmtrast?!

RUBRIK!?!?!?!?!?

Nämen hallå mina små lusapor! I går och i förrgår spelade jag League of Legends. Hela. Dagen. En ändring måste ske, och därför ska jag förbjuda mig själv från att spela förrän typ TIDIGAST kl 17. Fram tills dess ska jag ut och gå. Oavbrutet. Bli skitsmal och snygg osv.

Har blivit lite av en vintjej också! Igår hade vi inget vin är hemma så jag SPRAANG till affären 10 min innan stängningstid och köpte hem lite kärlek på flaska. Sedan drack jag upp nästan alltihop och blev full som ett hus. Det var inte riktigt meningen.



Igår: Redigt smutsig gibbare och på vägen mot sweet sweet alkodimma.





Idag: Nyduschad kaffedrickare som peppar prommis i solsken.





Känner mig som hälsan själv. Kan också berätta att jag för första gången i mitt liv använd spray-deo! DET VAR FANTASTISKT! Det var liksom spännande, kallt och lite farligt. Ska definitivt investera i en sådan skojig pryl inom en snar framtid.

! hey sexeeh

Hej själv!
Idag när jag slog på dattan tänkte jag att "Åh. Jag önskar att folk kommenterade mina inlägg", och som ett trollslag var det tre nya kommentarer <3
Alla var dock från världens bästa anna, så ni behöver ju typ inte känna er älskade eller så. Förutom hon då. Om ni ens ska få drömma om att bli en av mina selected few så får ni fan kommentera. HÄR, TA LITE UTROPSTECKEN: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(detta stal jag från en av luuls kompisar. för det var jätteroligt.)



Annars händer det inte så mycket lixxxxomm. Förutom att det stog två gigantiska män i köket när jag tänkte göra mitt kaffe. Så kaffet fick vänta. Vem vet om de tänkt tillaga flickebarnskött liksom. Här får ni en bild på todays outfit, eftersom att klänningen är ny <3



Den konstiga hållningen beror på att jag försökte visa klänningen.
Jag är inte cp. Eller har någon kroppslig defekt.
Förutom monsterfinnarna, då.

Att döda ett djur

Känner att jag överreklamerat det här inlägget om att mörda söta saker, och jag har inte ens lust att skriva om det längre. Men nu gör jag det ändå (dock som ett kort och informativt inlägg).


Jag är övertygad om att alla som ser något som är för sött för att hantera känner att de vill döda den söta saken i fråga. Ni vet det, ni också, ni vill bara inte erkänna det. Tänk dig liksom att du håller i en skitsöt liten dvärgkanin, och plötsligt börjar den slicka dig på armen och du ser den där lilla supersöta rosa tungan åka in och ut. Vad är din första reaktion?
Jo - givetvis att krossa huvudet på den med kramar och sedan kasta den i väggen.


En gång var Fjant (Annas katt) så söt när hon låg på rygg och tjockade sig att jag fick impulsen att slita upp magsäcken på henne och tugga på tarmarna. Gnaga liksom. Låta blodet flyta. Sedan krama, vrida och vända inälvorna lite som man gör med en blöt disktrasa. Denna impuls kommer också ibland på människor när de gör något fruktansvärt gulligt. Jag är övertygad om att alla känner såhär. Liksom. KRAMA! DÖDA! KROSSA! MOSA!



För att illustrera vad jag menar googlade jag på "valp". Tyvärr kom det inte upp något annat exemplar än en cancersjuk chihuahua. Eller så ser den bara ut så. Jag skulle i alla fall döda den också, men mer som ett mercy kill, liksom. Söt var den verkligen inte.


Har obviously en hjärntumör.

lite hopelessness sådär.

I dag läste jag lite om situationen i Libyen osv till frukosten och blev jätteledsen. Gaddafi (nu kör jag på den stavningen, folk kan ju ändå inte bestämma sig) och hans boys har kommit fram till att serievåldtäkter är ett bra sätt att vinna folkets gunst. De spelar in dem också. Och tvingar de soldater som inte är särskillt tända på idén att också ställa upp. Nu känner jag mig ganska tom och maktlös och äcklad.


.. Så just nu får inlägget om tumörvalpar och kattarmar vänta en stund. Ni får i stället en ganska tråkig uppdatering om mitt ganska händelselösa england-liv:

- Jag har dragit iväg min första hög tvätt sedan jag kom till England. Det gick bra.
- Jobbgrejen löser sig inte lika lätt som jag hade tänkt. Den löser sig liksom inte alls.
- Kaffe är gott. Och bra.
- Jag drömde om tops inatt. Säger ganska mycket. Skulle också ge rätt mycket för en nagelsax.



Förresten, på tal om.. http://www.mikaelsvelander.se/blogg/archives/3271

SVARET!

Glöm inte att gissa först!

En helt gaaalen kväll!

Sorry gaajjss, inlägget blidde inte. Morgondagens middagsgäster var nämligen dagens middagsgäster, and we didn't know.

4 flaskor vin senare:




Kan ni gissa vad detta är för något? Det är jätteroligt.

kompensation

hellooo boys and girls. för att kompensera min frånvaro tänkte jag blogga loss som ett cp ikväll. har till och med ett ämne i huvudet som skulle kunna vara värt att snacka om (söta saker-mördande), så det kanske dyker upp senare. vi väntar alla med spänning.

undertiden kan jag meddela att jag saknar you know, den fysiska närvarokärleken a la pojkvän lika mycket som en babyfågel saknar mammakräk. ibland undrar jag om det inte vore praktiskt att vara lite fritzl. min tremänning är nämligen ganska söt. fast jag har nog inte hela den där incest-våltäkts-genen i mig. dissapooooooiinntt.


Andra saker som är trevliga:
- jag har precis fått mat. det behövdes.
- jag har precis fått vin. det behövdes ännu mer.
- jag och Ingrid ska se supernatural ikväll! det är planen i alla fall.



Får nöja sig med andra saker av livets goda.





Är liksom fylld av tomhet

Nu är det så länge sedan jag bloggade (och luul också, men jag menar det är ju inte som att hon någonsin gör det ändå) att senaste händelser-listan är tom. Det känns tomt. Ja.

Anledningen till min fruktansvärda frånvaro har varit det fantastiska besöket av en inte lika fantastisk Dape. Eller han är kanske lite fantastisk. Lite på botten (tänk er en cheesecake). Det här är ju dock inte alls intressant att varesig skriva eller läsa om så jag byter ämne. Så, now for something completely different.




Jag har finnar.
Wow, tänker ni då, eftersom att jag typ alltid bloggar om mina finnar, men det här är allt annat än normalitet. London är inte försiktig med mig och min ljuva persikohy, utan smutsen från alla kolarbetande gingers har liksom arbetat sig in under mina porer och orsakat kaoz. med z. Tänkte ju liksom leva singellivet, vara jävligt snygg och plocka varenda pojkblomma i stan men sådant blir ju ganska svårt när jag ser ut som fucking Trundle, the cursed troll (<-- googla om ni inte spelar LoL). Jag har sedan 3 dagar tillbaka en ny kroppsdel på hakan. Den är inte röd, men stor som ett berg. Och smärtar. Fruktansvärt. Det är vetenskapligt bevisat/mätt att detta helvetesdjur uppmäter en hel ohygglig centimeter i diameter, och jag kan inte prata/le/leva utan att det känns som att någon vrider omkring ett björnspjut i min underkäke.



Inte snygg. Alls.





Kuriosa: Har dessutom två begynnande berg i pannan. Ett mellan ögonen och ett aningen högre upp. Allt. Gör. Ont.



Försöker se lycklig ut över min nya primark-tshirt för £3, men är fan inte glad.

ETT PAR JEANS OM DAGEN

nomnomnom
Kolla vad ful frisyr dape har. nu ska vi titta på döda judar hejdå.

$(".juk")*

Jag har inte bloggat på ett tag. Jag har inga ursäkter. Jag är helt enkelt bara en riktig latröv. Men nu när praktiken är över och skolan börjat om så kommer jag ha mer fritid och sådeles säkert få fler fantastiska idéer och tankar som jag vill dela med mig av till er typ 5-6(?) läsare.

jag är iaf sjukt sjuk. förfärligt förkyld. har snorat sönder huden under min näsa, som nu är röd, svider och flagnar. känns som att någon har sönderfuckat min hals med taggtråd. känner mig inte direkt hetast i världen.
gdfgfd
här sitter jag och snorar och är jävligt ball.


* en rebus i jQuery. $juk... sjuk. ni fattar va???

dags att göra en effort, people

Kolla så sjukt snuttig jag är. liksom. det är fan inte ens roligt.
Om någon vill kramsovas så släng i väg en kommentar!







Man bah typ tjenaa. Har märkt att antalet besökare för bloggen har stigit ganska stabilt den senaste tiden, men antalet prenumeranter på bloglovin stannar på 6! VAD ÄR DETTA PEOPLE? JÄVLA PRUTTHUVUDEN, HUR SVÅRT KAN DET VA!


Det är ju inte som att det här ger något om jag inte börjar casha in the big bucks SNARAST. Så skärp er. Laget runt när jag får in 30k i månaden på det här, så ni vet.

ETT BILDINLÄGG!!

tjenis penis alla fina läsareh n friendz! här kommer ett jävlat proppis bildinlägg från igår (var ute med Maya och Ingrid och checkade chelsea lizzxxxkssksom.)

1. Vi kollade på en liten förhandsvisning på Alexander McQueens utställning som snart skippas till New York. Det var skyltfönster med några kreationer längs en gata.


de sötaste skorna i heeeela mitt liv!






2. Sen käkade vi nudlar



Maya och nudlar.






3. Sedan gick vi mot ett museum med dinosaurier och stuff! Fast på vägen hittade vi en second hand-butik.


..Där det fanns Jimmy Choos.


och betsy johnson! vilket syns lite. det är kul.

<3<3<3:*

HEJ BLOGGEEEN!
Idag är jag på bra humör!


Glad motljustjej

Om att kissa på sig

Här om natten/dagen (jag sover väldigt ojämt och på konstiga tider) drömde jag att jag och en av mina BÄhZtIzaRh Charlotte Olsson (http://medlustenattvara.blogspot.com/) var på fest hos självaste Spiderchick (http://spiderchick.nu/). Vi var båda grymt fulla och hade stulit varsin lady gaga-liknande bodydräkt. Precis när vi är på väg därifrån med vårt byte känner jag att jag måste kissa. Hinner inte reagera mer än så. Och kissar på mig. Skammen är total.
Här står jag liksom hos Spiderchick och pisset bara rinner ner och bildar en gigantisk pöl på golvet. Jag tittar förkräckt på Lotta, men upptäcker till min stora förvåning att hon ser helt ochockad och inte ett dugg förfärad ut.


"Helvete!" gnyr jag. "Jag pissade ner mig!"
"Det är lugnt" svarar Lotta.
"Vadå lugnt?"
"Det gjorde jag med."
"Va?"
"Ja, vad tror du det där är?" säger hon och pekar på en badhandduk som hänger tillsammans med spiderfamiljens jackor och droppar intensivt.



Jahaja. Ja. Då var väl ingen skada skedd då, tänkte jag, och använder Spiderchicks bebissons fleecejacka för att torka upp mitt lilla misstag.



Kissade på sig i nästan vuxen ålder. Fast ändå inte.




Slogs senare av tanken att jag hade kunnat pissa på mig for realz också liksom. Men det hade jag inte gjort. Man kanske förlorar den funktionen när man blir äldre.

Farväl

Idag är min sista dag hos familjen Anerley Park 64. Eller var jag nu bor. Det är med blandade känslor som jag ikväll tar mitt pick och pack och drar till min auntie vid sloane square istället.

Negativa känslor:
- det blev inte som jag tänkt mig. fan.
- hej då till världens sötaste kid och mamma. fan.
- ingen mer lön. fan.
- ingen mer säng som känns som moln. fan.
- <insert very personal reason here> <-- resulterar i att jag är grymt snuttig. helt sjukt snuttig, faktiskt.



Positiva känslor:
- Äntligen slipper jag världens största riksmongo! WOOO!
- Min auntie verkar vara totalt awesome.
- Dape kommer hit och snuttar mig.




Nu sitter jag och klöser på en av mina tusen finnar. Förhoppningsvis försvinner de med cpbögen. Och med min oaptit.



Min nyaste skapelse. Palla vara snygg liksom.





Min normala sverige-hy. fml.

jag kukar ur.

Eftersom att jag är så fucking ödmjuk osv så ska jag inte nämna några namn, för det är ju inte alls uppenbart vem jag syftar på, jag som är så jävla smidig och umgås med så många osv.

Jag är jättearg. Det är liksom en uppdämd damm i mig som verkligen knakar i fogarna och vill explodera och köttaköttaKÖTTA. Förutom konstanta förolämpningar om bullshit har jag idag fått lära mig detta:

- Man ska inte slösa tid på att snacka med sina vänner, då är man barnslig och omogen.
- Man ska klippa kontakten med sina föräldrar för att "växa upp för tidigt" är bara bullshit.
- Man kan säga att alla andra gör fel, och att man själv alltid gör rätt, för alla andra är så självupptagna. Detta är tydligen inte alls extremt självupptaget.
- Kvinnor som spottar är mycket äckligare än män som spottar.
- Kvinnor som inte uppför sig som riktiga damer har snoppavund.
- Kvinnors roll är att vara lugna och ansvarsfulla och lära männen hur man beter sig.
- Om man kör skitsnabbt, hackar på växlingen och är två centimeter på att köra över någon med barnvagn i 85km/h på en skitsmal stadsväg så är man duktig, cool och en bra förare.
- Bor man i lägenhet är man kriminell och rånar alla stackars villaägare.
- Om man vill ha mjölk från kylen så är det bäst att be någon som är fyra våningar upp att komma och ställa fram den åt en.
- Om man alltid säger åt en exakt hur de ska tänka och tycka så försöker man inte få dem att bli exakt som en själv och lyda, men jävlar anamma om de inte gör som man säger.
- Man ska inte låta sina barn umgås med andra barn, för då kanske man blir en teamplayer och sånt är för sopor. Nej, ens barn ska vara själva och bli LEDARE. utan sociala kunskaper.



and so on. snart. snart. åh.







Uppdatering:
Kairararara~ Hoi Hoiii!!!!~ säger:
><
Maria säger:
if i don't change the family im gonna fucking punch him in the face one day
like a proper fucking lady

Kairararara~ Hoi Hoiii!!!!~ säger:
><
Maria säger:
if i don't change *** ****** im gonna punch him in the face one day
like a proper fucking lady

B

hej bloggen. idag suger livet. en riktigt b-ig dag helt enkelt.

bögbajsblodbrockbrutnabenbalsameringbondagebilkraschbanjosbegravningar och bölder.*



förresten, brukar ni också börja skriva helt fel bokstav när ni ska logga in någonstans, stanna upp och sedan verkligen inte förstå varför ni skrev den bokstaven?** nu när jag skulle logga in här skrev jag f som första bokstav på emailadressen istället för m. det var 0 tanke bakom detta. varför f? vad tänkte jag skriva?



*bakterierbacillerblodiglarbrunbjörnarbismarckbinnikemaskblindtarmbussväntanbiljard och barrträd
**brukar är väl en lätt överdrift.

nytt böglägg

Hej, här är jag liksom. Kolla vad jag ruttnar. Idag fick jag brunmensslem i trosorna också, men orkade inte byta direkt. Sen gjorde jag det. Nu är jag full av ovärda brunflytningar eftersom att denna mens också blev fucking meningslös. men jag har pissat på stickan och det är ingen embryoparasit som växer in there. goodie.
kan också meddela att jag nu varit akut kissnödig i 2 timmar och 12 minuter. snart kissar jag nog på mig.



Jag, Järn och Heine.

Har upptäckt att min kamera på mobilen är ganska dålig. Det är lite otrevligt, men får duga eftersom att jag hade sönder den riktiga kameran som annars hade följt med på resan.
random bilder:
Igår.






När det var fint väder. Inte igår, alltså.




Imperial war museum. Luktade spya. Väldigt bra andra världskriget-utställning.
Igår, obviously.




Bild tagen med bröstsvett på linsen.




Bild utan bröstsvett.




Två nya polare. Järn Svan och Heine Ken. Vi tog en paus och checkade utsikten.

hejhopp bebissnopp

Idag är en såndär halvregnig värdelös england-dag. Som man hör om, alltså. Men nu är jag alltså i det lama vädrets öga.

Hade jag varit hemma hade jag verkligen inte gjort annat än att spela lol, lola, käka cheezballz och mysa (om möjligheten fanns, alltså. mysa själv är sjukt omysigt). Men nu är jag inte det! Så jag googlar runt på bilder, museumhemsidor och "London in rain" för att få lite idéer.



London in rain enligt google.







Tror ändå jag ska trotsa vädret och knalla längs floden från westminster till tate museum of modern art och bli lite kulturell. googla om ni vill se vad det innebär.

"fear not, for I am with you; be not dismayed, for I am your God"*

Jag skulle inte räkna mig själv som en rädd person. Eller jo förresten, det skulle jag. Är svinrädd för döden och alla andra sånna grejer. Men något jag verkligen har en skräck av (efter att ha läst Våtmarker - en fantastisk bok) är hemorrojder. Jag kan inte ens skriva det utan att tänka evig smärta och blodiga blåsor. Blåsor på fötterna osv är ju rätt kul, men att få en druvklase a la Helen (hon i boken då) är något jag börjar oroa mig för mer och mer.

"Varför då, Maria?" undrar ni då. "Du är ju bara 19. Ofta 19åringar får hemorrojder, liksom."

JA, MEN TÄNK ALLA DE GÅNGER BAJSET ÄR FÖR STORT FÖR RUMPISEN OCH DET GÖR ONT?! TÄNK OM DET BÖRJAR BLÖDA OCH BLIR INFEKTERAT OCH SVÄLLER OCH SÅ HAR JAG BAJS, VAR OCH BLOD SOM HÄNGER SOM EN BUBBELSÄCK I TROSORNA?! Tänk allt gibbande på hårda stolar? Tänk ALLT?! Att torka sig, att ha tighta brallor, att leva! Även om jag är ett fan av äckliga grejer så skulle det ju faktiskt vara rätt pinigt med en blåsbomb omgiven av geggigt könshår. Långt, geggigt könshår. Med var i. Jag är livrädd.


Jag kom alltså att tänka på detta nyss eftersom att jag precis hade en sån. Ni vet. Som är lite för stor för rumpisen.



Illustration:
Klicka för att förstora.








* Isaiah 41:10




shooting star

Jag ska tydligen på studentskiva på onsdag. Min första studentskiva någonsin, trots att jag själv tagit studenten. Vi är nog helt enkelt för balla för sånt där jag kommer ifrån.
Jag ska tydligen också dricka mitt livs första flatline*.

Temat för festen är bokstaven B, så om någon har tips på hur jag ska spöka ut mig, mejla gärna (fuckyouidontcare@blöja.se) =)

Hittils har jag:

bitter
bajsnödig
brud
bröst
bitch
bimbo
blöja
bloggerska
bootylicious
brokeback mountain
byrå
bär
(bääria?)
bäbis
bukspottskörtel
brunbjörn
brun (neger)
bagare
binnikemask
buttplugg
bredband
banan
en hemsk shot
*Sambuca, tabasco och tequila - allt en bitter bloggerska behöver

jag har snor i näsan som vägrar komma ut hur mycket jag än gräver runt up there

Dåliga saker right now:

- mitt ansikte har ruttnat big time. det kanske inte syns så bra på foton, men det är sant!! det är små röda äckliga knottror överallt och min näsa är helt svart av alla pormaskar.
- jag försöker få finare hy men det funkar inte. när jag sminkar mig ser det ut som att jag har hudcancer.
- när jag inte sminkar mig ser det ju obviously också ut som att jag har hudcancer.
- hur får man fin hy?
- jag vill ha fin hy.
- jag tänkte gå i krig mot mitt ruttna face så jag sökte reda på lite häftiga produkter och smetade in fejset med dem.
- det var inte hudprodukter.
- det var typ rengöringsmedel.
- varför döper man rengöringsgrejs till "BODY - conditioner"?
- varför skriver man inte på framsidan att det ska sprutas "från ansikte och kropp"?
- inte undra på att det sved i ögonen.




Rutten brud i Danny Saucedo(?)-pose.

fett sne

fet

AAHHH RUBRIK

Tjena boys n girls. här sitter jag och ruttnar i ansiktet. de goda nyheterna är dock att fötterna läker efter att jag bytt ut mina skitsnygga skor till mina ultrapinsamma löpardojor!

Jag ber om ursäkt för att mina blogginlägg blivit så fucking tråkiga. Det är svårt när man inte har några vänner, inspirationen tryter liksom! Idag ska jag städa, och om det inte börjar ösregna hälsa på Sherlock Holmes tänkte jag.




Hej.

promenad i dödsriket

Alltså. Aj. Det här är typ inte roligt längre.

Saker jag har velat göra idag:
- ha en awesome promenad i solen (with friends, förstås, men har ju inga sånna) och kika på stan
- ta en kall öl iförd solbrillor


Saker jag har gjort idag:
- Gått en 40 min promenad med inneboendekillen för att posta brev. Fint väder. Nice. Men...



(efter diverse tvätt)






Och glöm för guds skull inte den lilla blåsan på lilltån. Och jag menar verkligen lilla, för den blåsan som igår täckte hela min andra lilltå har nu blivit till två blåsor - PÅ VARANDRA. Den är seriöst lika stor som det som faktiskt är tå och gör ont när luften tar i den. Även hälblåsan har fått en ny våning. fml.



Ond häl. (Andra foten)







Oskyldig observation: Är det inte totalt adorable att jag alltid delar med mig av sådant här? Det första jag tänkte när jag såg mina deformerade fötter var att jag bara MÅSTE visa. Synd bara att bilderna inte gör vidrigheten rättvisa.

2 in 1

Lilltå på lilltån, så att säga



Tjena kalasbananer!
Idag har jag hängt i st james' park och knallat omkring i storstan i typ tre timmar. Ni vet att jag hade diverse blåsor? Det har jag fortfarande. Denna ljuva skapelse som förut såg ut som en vacker halvmåne har nu börjat ta över hela min lilltå på högerfoten. Hej hej, blåsan!

RSS 2.0