#livet

här sitter jag på kontoret och svettas som en liten räka. känner mig redan äcklig trots att jag genomgick en noggrann tvagning imorse samt tog på mig kläder som inte legat på golvet.
jag kan ju också passa på att tillägga att skyller ifrån mitt sällsynta bloggande på att jag är allt för upptagen i irl-livet*.
Insikter under midsommar:

1. Rödvin och apelsin(läsk? jag minns inte) smakar som fanta och rosé
2. Rödvin och kaffe smakar som gammalt surt kaffe
3. Om man dricker tidigare nämna drycker i den takt jag gjorde på midsommar så blir man en ny** människa.


juicy and shiny
hundnos, skiner likt sommarsolen


*obs, en lögn
** dricka lådvin och gråta i duschen

kass_bloggerska_92

tjena mina snabbt försvinnande läsare! jag har typ dåligt samvete för att jag nästan aldrig bloggar längre. fo sho. det känns rätt sjukt eftersom att jag är allt annat än så stor och känd som jag vill vara i mitt huvud.

NÄMEN SÅATTEH. Här sitter jag hos min nya kompis Jalle. Han, jag och Lotta ska spela lol. Vad annars liksom. Det är varmare än i en livmoder här inne och jag har riktat en gigantisk fläkt som blåser skiten ur mig. Känner mig lite som Carola.


Om ni undrar vad jag annars har för mig så är det då inte att sova i alla fall. Var uppe till 7 imorse och upptäckte att tiden gått eftersom att en väckarklocka ringde, och då var det ju liksom dags att vakna så vad gör man. Nu sveper jag lite sugarfree red bull och svettar ner min nya tröja som är awesome. Måste lägga upp en bild på mig iförd endast den och underkläder (typ sånna där megaspetsstring som jag inte äger) för att den är genomskinlig och jävligt sexig. Stog och drog sexiga poser i omklädningsrummet och kände mig som en tiger. Som ska sexa.



Är precis som Carola.





Lever mig in i rollen. Typ på 25 bilder. Oh yes.

HEJ

LANAR NU. Nu ska ni få se massa bilder på mig och lotta (och Dape) när vi har stora synliga bröst.



midsommar slidsommar

känner mig mogen osv.

NÄMEN ALLTSÅ. Idag är det midsommar. Jag är ganska olycklig idag på grund av tre fruktansvärda mardrömmar som fortfarande blandas ihop med verkligheten och dessutom då dålig nattsömn. Obviously. Och så är jag ledsen på grund av mardrömmarnas ursprung. Och bara på grund av. Stackars, snuttiga lilla mig.


Planen för dagen är följande:
- typ peppa med familjen
- typ hacka massa matgrejer
- typ peppa med familjen
- typ lana? typ supa? typ lana.


Vill ni vara med och lana? Ring. Kommentera. Smsa. Skriv på fejjan. As long as we håller oss till 5 eller 10 är det ok. Man måste kunna vara hela lag, ju. Och TT är för bögar. Har fått jobb förresten.


Puss.

too cool

Tjena bloggeeeen. Jag är typ too cool för att uppdatera nu mera. Luul är obviously alltid too cool. Detta har helt uppenbart påverkat antalet inlägg de senaste dagarna. Eftersom att jag är på språng och egentligen inte har tid för detta just nu så ska jag snabbt ge er en lista på oskyldiga observationer som jag gjort den senaste tiden, så att ni kan få ett hum om vad jag sysslat med. Jag vet ju att ni bryr er så, men oroa er icke ty Maria rullar på!


OSKYLDIGA OBSERVATIONER DE SENASTE DAGARNA:
  • Extremt få människor smakar på vad de har att erbjuda, så att säga, innan de ger sig in på oralsex. Detta finner jag ganska jävla oartigt. Ett stort antal av de tillfrågade kände även chock och avsmak inför frågan. Även detta är något märkligt. Tänker verkligen ingen på vad andra människor uppoffrar för ens eget välmående?
  • Ordningsvakter har ögon i nacken. Trots att jag såg att han inte såg, så såg han.
  • Om någon biter en riktigt hårt i tummen så tappar man nagellacket.
  • Bara för att livet kan te sig ganska mysigt och kärleksfullt betyder det inte att det alltid är det.
  • Även om livet ibland kan te sig mörkt och ensamt så behöver inte det vara sanningen.
  • Skatteverket skickar otroligt mystiska brev. Jag återkommer med mer djupgående åsikter när jag lyckats tyda koden.





mitt första och sista försök

tjenis penis vagina. ikväll ska jag på ferre! jag har för första och sista gången i mitt liv försökt ta en sminkningbild. med webcam. Är dessutom lika glad och uppåt som bilden antyder.


Approximate wait time: 33 minutes

Nämen tjena kids! Här får ni först ett svar på senaste kommentaren:

LAURI: JA. JAG BRÄNDE FINGRET INNAN JAG ONANERADE. MEN PÅ BRÄNNÄSSLOR, SÅ DET VAR INTE SÅ FARLIGT. Geggade inte runt med hudlösa eldfingrar i snippan, direkt.






Igår var jag på dödens fest. Eller nej, men blev ungefär lika full som flugan som drunknade i min vodka. Det var fantastiskt. Nu sitter jag här, 24 timmar senare, med dödens huvudvärk. Och dödens trötthet. För när man festar i norrbotten gör man det tills solen går ner, och det gör den aldrig.


Nu ska jag härda och spela lol med mina friandz. Om nu servrarna slutar suga kuk. Vilket de gör. Jämt.


Jag + friandz

RAKT I PANNAN

tjosan i dosan! idag har varit en herrejössanes produktiv dag. förutom att skrapa och måla, bränna sönder fingret på brännisar och duscha jag har dessutom hunnit ge mig själv lite fantastisk egentid (eheheh) två gånger och upptäckt att jag snart kan börja ha mittbena igen! wooh!

Lugg är jättefint osv, men mittbena är ack så mycket mer praktiskt.


Jävligt snart jävligt nöjd.

5 saker ni inte visste om mig

DET HÄR BLIR SPÄNNANDE VA? Och svårt. Eftersom att jag omöjligt vet vilka som läser och eftersom att många människor vet ännu fler saker när de är tillsammans. Så detta blir egentligen fem saker några av er inte visste om mig. Kanske en sak för andra. Eller noll. Eller tolv. (<- den som klarar detta får bonuspoäng big time)*

Jag hoppas att detta blir en smärre wall of text. Jag ska försöka det, eftersom att mitt förra inlägg endast bestod av två tråkiga rader. Och alla gillar wall of texts som handlar om mig. Speciellt jag själv, när jag stalkar mig själv några månder senare. (Ja, detta är något jag gör. Nu fick ni en liten bonusgrej där på köpet!)


Nämen, då kör vi. Ska göra mitt bästa.
FEM SAKER NI (KANSKE) INTE VISSTE OM MIG:


  1. Jag har skrivit sjukt många sjukt seriösa dikter från min sjukt sjuka period i livet. Det är sjukt sant att jag valde denna punkt för att det skulle bli så sjukt många sjukt i den. Jag tycker om att säga sjukt sjukt mycket. 2 in one! Sjukt galet. Om ni är sjuka i huvudet och inte fattar varför detta skulle vara intressant så är det för att diktskrivande ändå är sjukt gay och jag är så sjukt ball att det liksom inte är tippat att en sådan som jag gör något sådant. Ever.
  2. Jag säger ju att folk/saker är jävligt gay/homo/bög. Ofta med syftet att få det att låta negativt. Det här kommer att låta ganska jävla retard om ni inte sett southpark-avsnittet som handlar om just detta, men jag säger alltså detta för att jag inte gillar bögiga saker. Bögar i sig har jag däremot inget alls otalt med, att ta den i skitan har man ju gjort själv liksom, så vadå. Nej. Men. Alltså. Folk som är jävligt homo är jävligt löjliga. Typ som att vara rädd för spindlar eller tycka att mens är pinsamt eller något liknande i den nivån av gay. Om ni inte fattar var jag menar så feel free to ask.
  3. Jag kan inte blinka med ett öga. Eller jag kan, eftersom att jag har övat sedan urminnes tider/sedan jag såg att andra kunde, men det är SKITSVÅRT. Jag kan t.ex. inte använda siktet på airsoften ordentligt om jag inte samtidigt håller för vänster öga med handen. Och det går ju inte, för vilken hand ska då hålla i geväret/avtryckaren? Detta är ett handikapp av rang, kära vänner. Ni som inte lider av samma kroppsliga defekt kan inte föreställa sig hur det känns. Säkert värre än cancer!
  4. När jag var liten/mindre ljög jag till alla mina kompisar och sa att jag ätit bajs. Jag vet inte varför, men det var väl coolt. Alla andra sa att de hade gjort det, liksom. Så jag hängde på. Trots att det aldrig någonsin skett. Jag undrar hur många andra barn som också ljög, vilka som talade sanning, och vilka som för att på något vis blidka känslan av grupptryck faktiskt käkade skit.
  5. Jag har helt nyligen insett hur vanligt det är med födelsemärken och leverfläckar! Jag har i princip inga själv, och mitt största består av ett hyfsat litet födelsemärke på vänster lår. Jag tänkte att de flesta var så, men när man tittar så har ju typ alla massa bajsfläckar i ansiktet, på armarna and what not! Det var som att bli uppryckt ur en skön dröm bland mjuka moln och kastas ner på en soptipp.



Mitt bästa försök.








* Hjälp på traven: Jag blev även förskräckt första gången jag åt jordnötssmör. För att det smakade jordnöt.

Herroooowww!

I förrgår var jag på kalas och spelade in en videoblogg! Fast jag vet inte hur man lägger upp sånt, så ni får inte se.
Nu ska jag ut och skrapa lite mer stall. eheheh.

GENER OCH ANLAG

...OCH DET HAR INTE JAG.*
hej.
jag är full.'
HUR KÄNNS DET?


*
den som gissar rätt får ligga

Greve Fluff

hej pluppisar. idag är det studenten osv, fast jag är inte full. fml.
lanar istället. inte fml. snarare fantastiskt.
det går inte så bra. fml igen.


tänkte skriva nåt häftigt, men vet inte riktigt vad det skulle kunna vara. funderar alltså på att ge er den underbara möjligheten att önska ett inlägg! (Alltså; önska. Sen får vi se om jag skriver om det)

Kan tillägga att jag hört det mest fantastiska smeknamnet för en snippa här om dagen. Greve fluff. Åh. Min lilla greve. Smaka på det. Slicka en greve. Smek greven. Blodet forsar från greven (<-- obs, true story). Min mens är inte nådig nu alltså. No mercy här, liksom. Inget brunt meningslöst gegg den här månaden, inte! Har mensat på mig TVÅ gånger nu. TVÅ. Det har jag typ inte gjort sen jag var 13. Det är med en blandning av skam och förtjusning. Man måste ju ändå vara lite stolt över kroppens bravader.



Har mens.

TRIUMFPHHP,... ppjpjp.

Idag är torsdag - dagen jag självutnämnt till min sista arbetsdag för veckan! WOO HELG! Eftersom att jag är en jävla loser så arbetar jag alltså hemifrån. Eller alltså. Jag gör saker som måste* göras hemma, ett arbete som tilldelades mig av mina kära föräldrar efter mitt misslyckade Londonäventyr för att stärka min sunda rutin och arbetsmoral. Så nu ska jag alltså skrapa och måla om stallet (ja, vi har ett stall.)


Jag har precis duschat och skrubbat bort mitt blodsvett/svett blandat med målarfärgsdamm och känner mig vacker som en vårdag. Eller i alla fall ren. Som en.. ..
.. nämensåatteeh..


Hur som helst rotade jag runt lite i badrumsskåpen i jakt på någonting häftigt i min nakenhet och fann följande:

- massa ointressanta saker
- en eltandborste från Oral-B


"SÅ SPÄNNANDE!" tänkte jag och borstade tänderna för första gången sen.. ..
.. nämensåattehh..


Nu känner jag mig lite som ett spa-monster. Jag ska absolut införskaffa en eltandborste någon gång när jag inte har något bättre för mig. Samma dag ska jag även sola solarium för första gången i mitt liv. Meddelar när detta händer.


Kolla så ren. Och dålig på att blinka. Men sån är jag!






* fast som ändå verkar vara helt jävla meningslösa

blev fetslagen på krogen igår

..Skulle man kunna tro. Men jag ser ut såhär. fräsch_tjej_92. Däremot blev mitt lag just fetslaget av en feedad katarina. fast hon fick aldrig ihjäl mig. dödade henne däremot. twice. eheh.


Kul fakta: sover inte dåligt. baby i was born this way.

det bästa som har hänt mig

Det är det bästa som hänt er också.

dagens schouwschnip.

Förväl kära vänner. Jag kommer att dö, har nämligen blivit den Irriterande Förkylningens Offer. Funderar på att ragequitta. I natt hostade jag nämligen smärta och sorg typ hela natten. Det var fruktansvärt. Och idag ska jag jobba lika hårt som en hardcorepolack. (vilket iofs känns ganska coolt)

Hörs later alligator!


Dagens outfit.

stora kukar lyser som solen

tjena bloggeeen! Idag är jag sjukt tjock och bakis. Kul blandning, liksom. Or not. Har dessutom blivit fetsmittad av bögdape och snorar som ett mongo på hal is.
Lotta (medlustenattvara.blogspot.se) <--tror jag, orkar inte kolla
är här, och nu ska vi ut och ligga i solen bakom nån lada och snacka om livet. Hon, smal och vacker, och jag, snorguden. blir bra.


såg btw x-men first class igår. den var bra ju! han som spelade magneto hade stor kuk. jag lovar. om ni ser den, kolla noga när han har grå träningsdress på sig. den lyser genom som solen.

(justja, han är sjukt snygg dessutom. om han läser detta och vill ligga så är det ok)

flitig_tjej_92

hej bloggen och ni som läser den! idag är jag en himla duktig kicka och ska/har gjort följande:

- tvättat fönster (sida:utomhus)
- tvättat fönster (sida:inomhus)
- duschat (eller BADAT!!!)
- städat symboliskt i mitt rum
- ta ut kaninen i det fina vädret och låta honom stanna där i sitt sommarhus!

Har även klämt 1 st finnar väldigt lyckat och 1 st finnar mindre lyckat. Nu till det fantastiska:


Ni vet hur jag berättat om mina league of legends-mardrömmar? Det klart ni vet. The nightmares are NO MORE!!!1½!"¤ I natt var jag nidalee för första gången i mitt korta liv och fick 40-1-3. Det ni. I drömmen alltså. Ofta jag skulle få 40-1 på riktigt. lol.


Är ful idag så här får ni en bild på något sött!

noob of legends

Alltså. Nu har jag typ inte bloggat på tre dagar. Jag har inte heller spelat lol på typ tre dagar. (känns det som, i alla fall)

Detta har resulterat i fruktansvärda mardrömmar. Kanske framförallt eftersom att mitt senaste game var med Miss Fortune och slutade i patetiska 0-9-6 eller något sådant. Jag blev uppäten av akali från minut ett och fick skäll av vår enda duktiga teammate för att en lvl 14 var bättre än mig. Följande natt drömde jag att jag stod emellan två torn på bot lane och blev towerdivad och köttad av akali på lvl 1!(!!!!) OCH HON DOG INTE! TROTS ATT JAG STOD MELLAN TVÅ TORN OCH ANVÄNDE DOUBLE UP!! Hon bara flashade iväg och överlevde med 10 hp. Varje gång. Ååh, det var fruktansvärt.

I natt drömde jag dessutom att jag var en jude @ Auschwitz. Vad det hade med league of legends att göra är jag smått osäker på, men jag slår vad om att det finns en koppling.

RSS 2.0