halsböld

jo, det kan vara en halsböld. så att ni inte tror att jag lolbantar och mår dåligt för att bli smal. so last last year liksom.

Snabba fakta om min mun:

- Innehåller tio blåsor
- Innehåller en extremt svullen tunga (med en aningen suspekt form. Den ser ut lite som en trasig gul tvättsvamp)
- Innehåller en väldigt svullen halsmandel (som alltså kan vara en halsböld. då ska man köra in en spruta(?) i den och suga ut massa var. som om inte livet gör nog ont redan)
- Blöder vid beröring. Ibland även utan beröring, för att den...
- Har väldigt svullet, väldigt rött tandkött. Detta resulterar i att..
- Den klarar inte av tandborstning
- Luktar pga föregående punkt helt förfärligt
- Är packad med gammalt slem och gamla bakterier.
- Kommer aldrig att kunna ta sig upp ur sitt eget bajs.


Jag var på vårdcentralen. De hämtade en läkaren. Läkaren sa att det var synd om mig och att jag skulle köpa något häftigt på apoteket som var receptfritt.
Apoteket hade inte den receptfria häftiga saken.

Ruta ett.

Att vara hungrig

Jag ser mat. Överallt. Jag drömmer om Friscomål. Med plusmeny. Och green and garlicdressing. Jag upptäckte mig själv med att stumt stirra på min klasskompis kaka utan att kunna ta in en enda tanke förutom hur otroligt god den såg ut.
Så såg jag detta:

<brud jag har som kompis på facebook>: "Tänk dig att världen blev attackerade utav zombies.. Och ditt enda vapen är föremålet till vänster om dig.

Mitt vapen blir: En chipspåse ;)

Kopiera och se vad ditt vapen blir!"

Hon har en chipspåse. Tänk om jag hade chips. Tänk om jag kunde äta chips. Tänk tänk tänk.
Mitt vapen skulle blivit en lagbok. Den går inte att äta.
så att ni ska veta hur jag mår


Fast i munnen.

ensam, rädd och döende

that's me det.
Hej bloggen. Jag lider. I går vaknade jag, fullbakis och sjuk, och trots att bakisheten försvann ganska fort ökade sjukheten desto värre. Vid 12-tiden hade jag feber. Vid 16 hade jag dödsmegabajsfeber, missade lekarna vid dammen (som jag varit sjukt taggad på fml) och fick istället ligga hemma med min varmaste sticketröja, halsduk och allt i täcke och filtväg jag kunde finna. Varenda muskel skrek i smärta, och jag kände mig som ett naket foster på nordpolen.


Nu har jag vaknat och ska vara på skolan om 35 minuter. Jag kan inte äta någonting. Inte ens dricka vatten, det får mig att vilja gråta. Har upptäckt fyra blåsor i munnen nu, plus då det vanliga halsontet. Fyra. En vid mina tänder, en under tungan och två på halsmandlarna. Går det ens att ha blåsor på halsmandlarna? Jävla skitvärld.


Det värsta är att jag bor ensam och inte har någon som kan snutta mig och krama mig och göra te och fixa livet ._. ånei.


Nu ska jag försöka äta en varma koppen, dricka lite mer vatten, inte sminka mig in case jag börjar lipa av ajaj och sedan ta mig till basgruppsmötet och studiebesöket. im so fucking hardcore.Eller ganska crybaby

funnet

Det är en cheezball. Eller.. En.. alltså.

Detta fält måste fyllas i

Jag kommer att bli så jävla smal om jag inte skärper mig snart. Jag har suttit och varit dödshungrig i 4 timmar. Anledning? Jag är alltid för bakis för att orka laga mat. Dessutom bajsar jag typ tusen liter vattenbajs var tredje timme. Yeah!
Att leva själv är fantastiskt.


I går hade vi temasittning, det var säkert jättefantastiskt men jag blev så bäng att jag fick gå hem kl 22. :D*


Ska i väg och handla. Snart.
* Mamma, om du tjuvläser min blogg trots att du inte får, så oroa dig inte! Jag mår jättebra!

här går det undan

tjenis peninis!
på grund av den senaste veckans nollning och min kost (som bestått till störst del av mackor och lådvin) har min mage börjat må lite risigt. så nu bajsar jag långa, smala och mjuka. det i sig är väl inte så jättefantastiskt, men idag hände det en väldigt söt sak!

mitt bajs formade sig. till ett hjärta.


Fast av bajs.

Nu ska jag i väg på nollning!

jag trodde att vi var vänner

..Men tydligen inte. Du har svikit mig, p-staven. Mensen tar aldrig slut. Och den ser ut som rännskit. Och luktar ruttna ägg.
Tack som fan.

(detta skulle vara ett positivt prestationsinlägg men istället handlar det om stjärtexpert)

Jag hade tänkt blogga om hur oproduktiv jag varit idag, men då slog jag igång Marina and the Diamonds och blev produktiv istället! (Jag hoppas att länken funkar nu, jag har faktiskt aldrig delat med mig av min spotifyskit förr.)

Innan hade jag ätit 4 mackor och en halv apelsin (på hela dagen, men givetvis allting samtidigt så att jag blev kräkmätt), onanerat 4 gånger, sovit middag 4 timmar och spelat 4 matcher League of Legends på Lottas dator medan hon gjorde vettiga saker på biblioteket. Det känns magiskt att plötsligt inse att allt detta skedde 4 gånger/timmar/osv. Speciellt eftersom att det dessutom är 4 saker som hänt 4 gånger. Mindfuck!Idag kan jag även meddela att jag truly, duly puly aldrig mer ska handla på expert. Förutom den nya mobilen jag måste köpa där eftersom att de efter 2 månaders väntetid kom på att de inte kunde laga min fantastiska Samsung Wave. Inte heller kan jag få en ny likadan eftersom att de slutat säljas. Så nu måste jag välja mellan:

HTC Desire S
HTC Incredible S
Sony Ericsson X10, eller
Sony Ericsson Neo

Jag måste ju medge att Incredible S lät helt incredible. Samtidigt kanske en desire är min innersta desire. Jag kan ingenting om dessa mobiler. Tips, någon? (Och jag vill ha en HTC för att det skapades av en kvinna som nu mer eller mindre ensam tagit sig till toppen av storföretagen i en industri nästan uteslutande styrd av män. Ja, jag har tänkt könsdiskriminera. Plus att HTC-klockan är fantastiskt snygg och jag har ett märkligt hat mot Sony Ericssons.)


Vad kan vi lära oss av detta? Jo. Jag hatar er, expert. Jag hatar er. Jag har tålmodigt väntat i 2 månader utan att kalla er för fittiga kukhuvuden och så gör ni såhär mot mig. Jag älskade min Samsung Wave. Jag var så stolt och lycklig. Jag hade dessutom hittat ett fantastiskt fruitsaladninja-spel som jag tänkt köpa. KÖPA. För 11 kronor. Så beredd var jag på mitt första appförskaffande till en mobil. Nu kommer jag aldrig att få tillbringa timmar med att skära upp vattenmeloner och få frenzys och slå Saras poäng. Jag hade längtat och längtat och ni pissade erat äckliga misslyckarpiss på mig och min fantastiska mobiltelefon. Brinn i eld, expert. Brinn i eld.


Jag har försökt ta flera bilder på mig själv när jag ska försöka uttrycka mitt förakt för denna elvarukedja, men jag lyckas inte hitta blandningen av besvikelse, ilska och avsky. Först såg jag galet arg ut men det kändes spelat och oäkta. Och detta är blodigt allvar. Så jag lägger upp ett halvmisslyckat försök så får ni försöka fantisera ihop resten.God morgon bloggen!

Jag behöver verkligen, verkligen städa mitt studentrum. Jag och Edit åt ett ton pasta var igår och det ligger små intorkade ketchupveteslingor överallt. Lätt värt det. Jag har även hunnit med att göra en fantastisk upptäckt!
Dricker du nog med rödvin blir ditt snor rosa

True story bros and sisssssses..(..)
Petade nämligen näsan tidigare, tämligen oskyldigt förstås, och upptäckte detta fenomen. Det var inte rött som när det har gått sönder något, ack nej, det var en förtjusande nyans av vinrosa. Lite som tänderna blir, fast mindre svarta. Efter denna fantastiskta insikt började jag givetvis peta mer frenetiskt i näsan, så nu är mitt rosa snor slut. Q.Q
Senare består min dagsplan av att gå över till Lotta och spela lol. På hennes dator. För mitt internet är fortfarande för dåligt.always ultra


läkarsprit i öga


HÄR ÄR JAG OCH EDIT SOM ÄR FULLA OCH DRICKER 90% VODKA OCH SMINKAR VARANDRA YEAH


in Umeå FO REALZ

I kväll ska bli en vacker kväll. Jag har duschat, dricker lådvin och lyssnar på klassisk musik. Jag har storhandlat, onanerat (x2) och sett en hel del Community.

Jag presenterar härmed Maria som vuxen och med eget boende. Det fria livet är fantastiskt. På måndag är jag juridikstudent.


I det starka skenet av min nyligen monterade nya golvlampa

RSS 2.0